Често задавани въпроси

За курсовете

Курсовете се провеждат в работни дни, два пъти седмично, от 19:00 до 22:00 ч (три часа). Продължителността на един курс е 8 седмици с общ хорариум 48 часа.
Курсовете на Code School Plovdiv са предназначени за участници на възраст над 16 години. За по-млади участници са предвидени специални програми за ориентиране и еднодневни семинари, за които очаквайте информация скоро!
За всеки успешно завършил участник се издава поименен електронен и хартиен сертификат, в които са упоменати темата и продължителността на курса.
Да, но напредъкът на всеки участник зависи и от Вашите лични познания. Програмата е структурирана така, че да позволява на всеки участник да постигне (и покаже) върхът на възможностите си по съответната тема.
Подробна информация за уменията, които развива обучението, ще намерите на описанието на курсовете ни.
Курсовете се провеждат в дните от понеделник до петък, от 19:00 до 22:00 часа. Frontend курса Slice & Dice се провежда в понеделник и сряда, а Backend курса Програмиране със C# се провежда във вторник и четвъртък. Ако желаете да се запишете, но можете да участвате само в почивни и неработни дни - пишете ни - ще ви информираме веднага щом имаме група.
За всички, които нямат лични устройства Code School Plovdiv осигурява нужната техника при предварително заявяване от Ваша страна. Център за трансфер на технологии ще осигури складиране на всяко преносимо устройтво в ЗарядBOX, където всеки лаптоп може да се зарежда до следващия курс.
Първите курсове на Code School Plovdiv започват през месец февруари 2018 г. Курсът Програмиране със C# започва на 06 февруари (вторник) 2018 г. Курсът Slice & Dice започва на 26 февруари (понеделник) 2018 г. Групите са с ограничен брой до 15 души.

Плащания

Цените са упоменати на страницата с курсове. Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко плащане се издава фактура. Информация за банкова сметка и основание ще получите по ел. поща след попълване на регистрационната форма за записване.

Не намирате отговор на въпроса си?